تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم
امیر حاتمی عنوان کرد:

رصد و پاسخ نیروهای مسلح به حرکت مذبوحانه دشمن

وزیر دفاع گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی هرگونه حرکت مذبوحانه دشمن را مقتدرانه و آگاهانه رصد و پاسخ خواهند داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۱۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 03
کد خبر: ۴۸۸۰۴

به گزارش رویداد معاصر وزیر دفاع و رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع همزمان با "گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس" با حضور در منزل شهید سرلشکر سید موسی نامجو با خانواده‌ی این شهید دیدار و گفتگو کردند.

امیر سرتیپ حاتمی در این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره دلاورمردی ها و رشادت های مخلصانه شهید سرلشکر سید موسی نامجو- وزیر اسبق دفاع و نماینده حضرت امام(ره) در شورای عالی دفاع و فرمانده دانشکده افسری ، نقش و تفکر انقلابی این شهید عزیز را در آغازین روزهای دفاع مقدس بی بدیل و تعیین کننده دانست و افزود: در روزها و ساعات ابتدایی تهاجم همه جانبه رژیم بعثی عراق به ایران اسلامی شهید سید موسی نامجو در کسوت فرمانده دانشکده افسری نیروی زمینی ارتش با درک دقیق و صحیح از ابعاد تهاجم گسترده  استکبار با محوریت ارتش بعث عراق به میهن اسلامی با بسیج و اعزام دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشکده افسری به مناطق عملیاتی به ویژه اهواز نقش تعیین‌کننده‌ای در سد کردن تهاجم دشمن به ایران اسلامی و تبیین تفکر "ارتش انقلابی" و "مقاومت همه جانبه" ایفا کرد.

 وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح شهید سرلشکر سید موسی نامجو را فرماندهی متدین، متعهد و ولایتمدار و شاگرد مکتب امام (ره ) برشمرد که عشق و علاقه وافرش به امام و مقتدایش حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) منجر به ارتباطی عمیق بین وی و امام راحل در قبل از پیروزی انقلاب شده بود و بر همین اساس حضرت امام(ره) با اعتماد راسخ به شخصیت  مومن و انقلابی این شهید سرافراز طی حکمی وی را به سمت نماینده خود در شورای عالی دفاع منصوب کرد.

 امیر حاتمی نقش شهید سرلشکر سید موسی نامجو در سمت فرمانده  دانشکده افسری و در تربیت افسران مومن، انقلابی، شجاع، شهادت طلب را در آن مقطع زمانی حساس ، محوری و فوق العاده دانست و تصریح کرد: بن مایه و ریشه های "ارتش انقلابی" آن روزها شکل گرفت و عمده فرماندهان امروز ارتش جمهوری اسلامی و شهدای والا مقام ارتش، دانش آموخته مکتب شهید سرلشکر سید موسی نامجو بودند که برخی امروز در مشاغل حساس و در تراز انقلاب اسلامی در حال خدمت به ایران اسلامی اند .

امیر سرتیپ حاتمی دوران وزارت دفاع شهید نامجو را از برجسته ترین دوران تاریخی وزارت دفاع برشمرد و خاطرنشان کرد: شهید نامجو به ماموریت خطیر خود در وزارت دفاع به چشم تکلیف و مسئولیتی الهی و فرصتی مغتنم در تلاش برای رفع وابستگی‌ها از نظام سلطه می‌نگریست و در صدد بنیانگذاری "صنعت دفاعی نوین" با بهره گیری از توانمندی‌ها، تخصص ها و نیروهای جوان بومی بود.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح پیشرفت های امروز صنعت دفاعی را مرهون تفکر الهی و انقلابی سه وزیر دفاع  شهید سرلشکر نامجو، چمران و فکوری و هزار شهید صنعت دفاعی دانست که توانستند صنعت دفاعی کشور را با نگاه راهبردی (ما می‌توانیم) به اوج پیشرفت و بالندگی و اقتدار برسانند.

وزیر دفاع با اشاره  به تحرکات گسترده  و مذبوحانه آمریکایی‌ها در عرصه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برای ایجاد نارضایتی عمومی و شکست مقاومت ملت بزرگ ایران  افزود:  آمریکائی‌ها  قطعا این بار نیز همچون گذشته از ملت بزرگ ایران اسلامی شکست خواهند خورد و نیروهای  مسلح جمهوری اسلامی با هدایت‌های مقام معظم فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) بعنوان ید واحده "تولید قدرت" و اقتدار و دفاع  از کیان نظام  اسلامی، هرگونه حرکت مذبوحانه دشمن را مقتدرانه و آگاهانه رصد و پاسخ خواهند داد.

تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار